Illusion av en illustration…

Anna bloggen, Uncategorized | 15 Nov 2011 | No Comments

I dag hade vi ledningsgruppsmöte på jobbet. På mitt vanliga jobb, det eminenta konsultbolag där jag tillbringar merparten av min vakna tid. Där jag jobbar med människor. Galet duktiga människor. Som gör. Som ger. Som är.
En plats där jag inspireras, influeras, utvecklas och utmanas.
Det som är en kreativ tankesmedja av helt annan karaktär än den brutalt häftiga illusion med rosa skimmer, lite smuts i kanterna och klingande hammarslag som utgör min borg under ett par nattpass varannan vecka för kontemplation och kreering och som går under benämningen silversmedjan. Där trivs jag också, men på ett annat sätt… där njuter jag av ensamheten och hammarslagen.

På mötet i tankesmedjan ( aka jobbet) jag refererar till ovan fick vi idag ett nytt marknadsföringsmaterial tillhanda. Ett helt fantastiskt sådant. Illustrationer. Små sirliga skapelser som vittnar om förflyttning, som skapar utrymme för fantasi och för egna tolkningar. Som tar oss med på en resa. Jag älskar illustrationer. Min underbara syster har gjort flera, den finaste på mina barn med ett magiskt uttryck…
Så tänker jag om mina smycken. Att de ska vara just det. Små skapelser med budskap att bära som kan ta oss långt. Prick dit vi vill. Till månen och tillbaka eller bara ett steg fram på en scen om det var målet, men där förflyttningen är det viktiga. Resan. Och uttrycket. Attityden och inställningen. Inställningen att allt är möjligt, och att bäraren är möjliggöraren. Så det är orden och meningen som gör det. Även om det inte är så mycket. Kanske bara en spegling av en själ.
I fredags var det sex bärare som alla bar Toka. Sex vackra själar. Fem underbara vänner.
Sov gott!
toka by anna emma och erika

Erika och Emma - "hardcore" & "fancy my bra"

toka by anna frida

Frida - "stay with me" & "hardcore"

toka by anna gia

Gia - "my precious"

toka by anna anna bertilson

Frida, Erika, Em, Jag, Linda