Oj då…

Anna bloggen, Uncategorized | 5 Feb 2012 | No Comments

Plötsligt gick det en månad, eller två, och bloggen ekar ödsligt tom.
Attans svårt att få rutin i det här.
Det har iofs varit rysligt lugnt på smidesfronten på sistone, så kanske rätt naturligt med uteblivet bloggande.
Jag tänker det har ju trots allt inte funnits så mycket att skriva om på ett tag…
Fast om jag rannsakar mig själv så har jag ju egentligen mest skrivit om allt annat än silversmidandet tidigare och därmed blev min ursäkt en ganska risig efterkonstruktion som landade med magplask. Varsågoda! Bjuder på det och bättring utlovas. Eller försök till bättring åtminstone.

Nu har jag i alla fall någonting att skriva om, någonting som jag dessutom är vansinnigt stolt över och någonting som gör det lättare att komma över den där initala ”kom-igång-och-skriv-spärren” som tornar upp sig likt en mur och verkar smått oöverstiglig. 
Jag har blivit kontaktad av en välgörenhetsorganisation som heter One More Smile och kommer i dagarna att lansera ett par av mina smycken till försäljning på deras webbplats!
One More Smile är en insamlingsstiftelse som syftar till att hjälpa utsatta barn på barnhem runt om i världen till en bra start i livet. Stiftelsen har samlat ihop ett gäng starka varumärken (typ Frank Dandy, Urban Ears etc) som säljer utvalda produkter i en gemensam satsning där 20-50% priset på produkterna som säljs går till att skaffa kläder och andra nödvändigheter till utsatta barn. Det som attraherar mig sjukt mycket är att artiklarna som skänks till barnen produceras lokalt och gynnar den lokala arbetsmarknaden istället för att skeppas över halva jordklotet, så jag bidrar, av hela mitt hjärta lagom till alla hjärtans dag…

Håll koll. Två silverhjärtan av ren och solid kärlek kommer att finnas till försäljning på sajten.